Poznajcie

Nasz zespół

Chcesz do nas dołączyć? Wyślij CV na adres restauracja@lacampana.pl

Chcesz do nas dołączyć? Wyślij CV na adres: restauracja@lacampana.pl

Robert Koczwara
EXECUTIVE CHEF

Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia – 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w grupie: restauracji Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni – wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.

Katarzyna Surówka
MANAGER

Absolwentka administracji i studentka zarządzania. Zanim rozpoczęła pracę jako manager w restauracji La Campana przez kilka lat była związana z restauracją Cherubino. W restauracji La Campana pracuje od 4 lat, wcześniej na stanowisku kelner i supervisor, od niedawna jako manager zmiany. Gastronomia zaraziła ją miłością do dobrego jedzenia i wina. Prywatnie przez wiele lat związana była z tańcem towarzyskim. Obecnie wolny czas spędza aktywnie, głównie na siłowni.

Miłosz Randjelović
EXECUTIVE SOUS CHEF

Przeprowadził się do Polski z Serbii po ukończeniu szkoły średniej. Jako kucharz pracuje od 10 lat. Warsztat doskonalił w krakowskich restauracjach, między innymi Wentzl i La Scandale. Specjalizuje się w kuchni włoskiej i bałkańskiej. W pracy ceni dobrą atmosferę, która jest rezultatem szacunku do współpracowników i dobrej organizacji pracy. Po pracy gra na gitarze, pływa i chętnie podróżuje. Zwiedził już między innymi Stany Zjednoczone.

Mateusz Borowiec
MANAGER

W gastronomi pracuje od 7 lat, a zamiłowanie do kuchni i gotowania wyniósł z domu, w którym bardzo silnie obecne są tradycje kulinarne. W pracy managera ceni możliwość budowania zespołu, wyznaczania wspólnych celów i uśmiech gości wychodzących z restauracji po udanym doświadczeniu kulinarnym. Uwielbia włoską kuchni, włoską kulturę spędzania wolnego czasu, biesiadowania i celebrowania ważnych chwil przy wspólnym stole. Prywatnie przez wiele lat trenował skoki do wody, jest kilkukrotnym mistrzem Polski. Po pracy chętnie spędza czas z rodziną, z którą jest bardzo mocno związany.

Kamil Jeleń
EXECUTIVE SOUS CHEF

Z gastronomią związany od 2007 roku. Doświadczenie zdobywał między innymi w restauracji Wentzl, Holiday Inn by Hilton i Radisson. Zawodowo specjalizuje się głównie w kuchni włoskiej, z zamiłowania jest zaś wielbicielem kuchni francuskiej. Jego największym kulinarnym wyzwaniem do tej pory było przygotowanie kolacji dla prezydenta Andrzeja Dudy. Prywatnie interesuje się motoryzacją. W wolnych chwilach spędza czas ze swoją rodziną, opiekując się córką i synem.

Renata Juszczyk
MANAGER

Z wykształcenia technolog żywności, od 7 lat pracuje w restauracji La Campana. Karierę zawodową rozpoczęła w Hotelu Sofitel (wcześniej Hotel Forum), w którym pracowała blisko 15 lat w dziale kalkulacji, kontroli, sprzedaży oraz jako manager w hotelowej gastronomii. Po zamknięciu hotelu przez kilka lat jako manager sprzedaży w restauracji Wierzynek. Prywatnie miłośniczka podróży. Odwiedziła między innymi Kubę, Meksyk, Izrael, spacerowała po Górach Atlasu i zjeździła niemal całą Europę. Wolny czas uwielbia spędzać w swoim ogródku działkowym i aktywnie uprawia nording walking.