Poznajcie

Nasz zespół

Chcesz do nas dołączyć? Wyślij CV na adres restauracja@lacampana.pl

Chcesz do nas dołączyć? Wyślij CV na adres: restauracja@lacampana.pl

Robert Koczwara
EXECUTIVE CHEF

Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia – 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w grupie: restauracji Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni – wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.

Katarzyna Surówka
MANAGER

Absolwentka administracji i studentka zarządzania. Zanim rozpoczęła pracę jako manager w restauracji La Campana przez kilka lat była związana z restauracją Cherubino. W restauracji La Campana pracuje od 4 lat, wcześniej na stanowisku kelner i supervisor, od niedawna jako manager zmiany. Gastronomia zaraziła ją miłością do dobrego jedzenia i wina. Prywatnie przez wiele lat związana była z tańcem towarzyskim. Obecnie wolny czas spędza aktywnie, głównie na siłowni.

Krzysztof Kaczor
SOUS CHEF

Pierwsze kroki w gastronomii stawiał w 2010 roku.Do La Campany trafił w maju 2016r. z polecania znajomych. W wolnych chwilach interesuje się nowinkami w gastronomii oraz sportem.Do działania motywuje go satysfakcja z zadowolenia ludzi go otaczających i pokonywanie własnych słabości. Jego pasja – gotowanie i poznawanie innych kultur , pochłonęła go bez reszty. Najczęściej relaksuje się poprzez aktywny wypoczynek, muzykę i spędzanie wolnych chwil ze znajomymi. Uważa, że samodoskonalenie i pokora to istota definicji jego osoby.

Anna Zaleska
MANAGER

W branży gastronomicznej zaczęła pracować w 2013 roku. Do Campany trafiła przez zupełny przypadek. W wolnych chwilach podróżuje: lubi odkrywać zarówno nowe miejsca, jak i wracać do swoich starych miejsc. Miastem, które kocha i w którym chciałaby żyć jest Lizbona. Poza tym w wolnych chwilach spędza czas z rodziną i znajomymi, którzy są dla niej bardzo ważni. Do działania motywuje ją możliwość rozwoju oraz chęć zdobywania wiedzy. Sposobem na relaks jest dla niej słońce. Jako menadżera definiuje ją – empatia, współczucie, powaga, umiejętność rozwiązywania problemów i tworzenie przyjemnej atmosfery w pracy. Uważa, że restaurację tworzą wszyscy ludzie w niej pracujący i ważne jest, aby być spoiwem dla tego zespołu.

Kamil Jeleń
EXECUTIVE SOUS CHEF

Z gastronomią związany od 2007 roku. Doświadczenie zdobywał między innymi w restauracji Wentzl, Holiday Inn by Hilton i Radisson. Zawodowo specjalizuje się głównie w kuchni włoskiej, z zamiłowania jest zaś wielbicielem kuchni francuskiej. Jego największym kulinarnym wyzwaniem do tej pory było przygotowanie kolacji dla prezydenta Andrzeja Dudy. Prywatnie interesuje się motoryzacją. W wolnych chwilach spędza czas ze swoją rodziną, opiekując się córką i synem.

Renata Juszczyk
MANAGER

Z wykształcenia technolog żywności, od 7 lat pracuje w restauracji La Campana. Karierę zawodową rozpoczęła w Hotelu Sofitel (wcześniej Hotel Forum), w którym pracowała blisko 15 lat w dziale kalkulacji, kontroli, sprzedaży oraz jako manager w hotelowej gastronomii. Po zamknięciu hotelu przez kilka lat jako manager sprzedaży w restauracji Wierzynek. Prywatnie miłośniczka podróży. Odwiedziła między innymi Kubę, Meksyk, Izrael, spacerowała po Górach Atlasu i zjeździła niemal całą Europę. Wolny czas uwielbia spędzać w swoim ogródku działkowym i aktywnie uprawia nording walking.