
Robert Koczwara
EXECUTIVE CHEF
Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia – 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w grupie: restauracji Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni – wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.
Katarzyna Surówka
MANAGER
Absolwentka administracji i studentka zarządzania. Zanim rozpoczęła pracę jako manager w restauracji La Campana przez kilka lat była związana z restauracją Cherubino. W restauracji La Campana pracuje od 4 lat, wcześniej na stanowisku kelner i supervisor, od niedawna jako manager zmiany. Gastronomia zaraziła ją miłością do dobrego jedzenia i wina. Prywatnie przez wiele lat związana była z tańcem towarzyskim. Obecnie wolny czas spędza aktywnie, głównie na siłowni.


Kamil Jeleń
EXECUTIVE SOUS CHEF
Z gastronomią związany od 2007 roku. Doświadczenie zdobywał między innymi w restauracji Wentzl, Holiday Inn by Hilton i Radisson. Zawodowo specjalizuje się głównie w kuchni włoskiej, z zamiłowania jest zaś wielbicielem kuchni francuskiej. Jego największym kulinarnym wyzwaniem do tej pory było przygotowanie kolacji dla prezydenta Andrzeja Dudy. Prywatnie interesuje się motoryzacją. W wolnych chwilach spędza czas ze swoją rodziną, opiekując się córką i synem.
Michał Banakowicz
MANAGER
Kreator i podróżnik. Przygodę z MSHG rozpoczął w restauracji La Grande Mamma, a potem także w restauracji La Campana, gdzie odkrył zamiłowanie do wina. Poza gastronomią jest pasjonatem podróży. Zwiedził między innymi Sri Lankę, Singapur, Malezję, Tajlandię i Filipiny. Uwielbia poznawanie nowych kultur i ciekawych ludzi. Poza podróżami lubi eksperymentować w kuchni: uwielbia street food z regionów Tajlandii i Włoch. Wolny czas spędza z rodziną i przyjaciółmi. W sytuacjach kryzysowych dopasowuje się do danej sytuacji i reaguje na bieżące potrzeby. Szuka rozwiązań i docieka. Nastawiony jest na ludzi i budowanie harmonii i zrozumienia w zespole. Największą motywacją jest dla niego uśmiech zadowolonego zespołu oraz Gości.


Renata Juszczyk
MANAGER
Z wykształcenia technolog żywności, od 7 lat pracuje w restauracji La Campana. Karierę zawodową rozpoczęła w Hotelu Sofitel (wcześniej Hotel Forum), w którym pracowała blisko 15 lat w dziale kalkulacji, kontroli, sprzedaży oraz jako manager w hotelowej gastronomii. Po zamknięciu hotelu przez kilka lat jako manager sprzedaży w restauracji Wierzynek. Prywatnie miłośniczka podróży. Odwiedziła między innymi Kubę, Meksyk, Izrael, spacerowała po Górach Atlasu i zjeździła niemal całą Europę. Wolny czas uwielbia spędzać w swoim ogródku działkowym i aktywnie uprawia nording walking.